Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Wat kost een uitvaartverzekeringAls u eenmaal de kosten van een uitvaart op een rijtje hebt gezet en uw eigen financiële situatie nader bestudeerd hebt, dan komt vanzelf de vraag aan de orde: wat kost een uitvaartverzekering? Om een juiste afweging te maken tussen het wel of niet verzekeren van de uitvaart is het immers nodig dat u weet wat de kosten van een uitvaartverzekering zijn. Die vraag is echter makkelijker te stellen dat te beantwoorden.

De vraag wat een uitvaartverzekering kost kan echter ook heel gemakkelijk beantwoord worden. Wie een uitvaartverzekering afsluit moet er rekening mee houden dat hij minimaal 4 euro per maand kwijt is en maximaal 10 euro per maand (dit zijn normale kosten voor een uitvaartverzekering, er zijn natuurlijk altijd uitschieters naar boven en naar beneden mogelijk).

Wat kost een uitvaartverzekering: maandelijkse premie, of koopsomverzekering?

De kosten van een uitvaartverzekering zijn enkele euro’s per maand. Het is echter ook mogelijk om een koopsomverzekering af te sluiten. Bij een koopsomverzekering betaalt u in een keer al uw premie. Zo wordt u niet maandelijks aan uw mogelijke uitvaart herinnert. De kosten van een koopsomverzekering zijn echter hoger. Dat wil zeggen: u moet in een keer meer betalen. Daar staat wel weer tegenover dat u gelijk van alle betalingen af bent. De kosten van een uitvaartverzekering zijn dan gelijk betaald.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Wat zijn de kosten van een uitvaartverzekering?

Als u de kosten van een uitvaartverzekering gaat vergelijken is het uiteraard ook belangrijk om te kijken naar het bedrag dat verzekerd is. Daarnaast is er nog een verschil tussen een kapitaalverzekering en een naturaverzekering. Bij een kapitaalverzekering krijgen uw nabestaanden een bepaalt bedrag uitgekeerd om zo uw uitvaart te kunnen financieren. Bij een naturaverzekering neemt de verzekeraar een aantal posten voor zijn rekening, door die in natura te vergoeden. De koste van een uitvaartverzekering in natura zijn over het algemeen iets lager.

bas