Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ardanta uitvaartverzekering


Ardanta uitvaartverzekeringÉén van de uitvaartverzekeraars die op deze website wordt vergeleken is de Ardanta uitvaartverzekering. Ardanta staat ook wel beter bekend als ASR Nederland en is binnen relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de populairdere uitvaartverzekeraars van Nederland. Het grote voordeel van Ardanta als uitvaartverzekeraar is het relatief grote aanbod aan verschillende verzekeringspakketten. Bij Ardanta kan worden gekozen voor een ‘Geld Garant’, ‘Zorg Garant’ of ‘Geld Geregeld’ uitvaartplan. Elk van deze uitvaartverzekeringspakket heeft specifieke voordelen.

Naar de verzekeraar

De uitvaartverzekeringen van Ardanta

Ardanta heeft in totaal 3 verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Hieronder zal per pakket kort worden beschreven wat het precies inhoud.

Ardanta Geld Garant Uitvaartplan

Het Ardanta Geld Garant Uitvaartplan verzekerd u ervan dat er geld zal worden uitbetaald wanneer er daadwerkelijk kosten moeten worden betaald bij het regelen van de uitvaart. Het voordeel van deze verzekeringsvorm is dat de verzekerde relatief veel vrijheid heeft bij het inrichten van de uitvaart.

Ardanta Zorg Garant Uitvaartplan

Het Ardanta Zorg Garant uitvaartplan is een uitvaartverzekerd waarbij er wordt vergoed in natura. Bij deze uitvaartverzekeringen worden de diensten en producten van uw uitvaart vergoed. Naast het natura gedeelte zal er ook een bedrag worden uitbetaald wat vrij besteed mag worden voor de uitvaart.

Ardanta Geld Geregeld Uitvaartplan

Het Ardanta Geld Geregeld Uitvaartplan wordt er één bedrag uitbetaald waarmee u zelf de volledige uitvaart kunt inrichten. Deze verzekeringsvorm geeft dus veel vrijheid voor het inrichten van de uitvaart.

De voordelen van een uitvaartverzekering bij Ardanta

Door de verschillende pakketten van Ardanta wordt er goed ingespeeld op de uiteenlopende wensen van mensen op het gebied van uitvaartverzekeringen. De belangrijkste voordelen van een Ardanta uitvaartverzekering zijn:
• Ardanta begeleid nabestaanden op een professionele manier, zowel voor, tijdens als na de uitvaart
• De premieduur kan bij Ardanta zelf worden bepaald. Uiteraard is de hoogte van de premie hier wel van afhankelijk.
• Bij Ardanta zijn kinderen altijd gratis meeverzekerd totdat ze de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt
• Ardanta maakt gebruikt van winstuitkering, waarbij winsten uit beleggen worden gedeeld met de verzekerden

Uw Ardanta uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is bij Ardanta bijzonder gemakkelijk. U kunt online op de website van Ardanta de actuele premie berekenen voor uw persoonlijke situatie, waarna u de verzekering direct online kunt afsluiten. Binnen enkele dagen ontvangt u dan de polis voor de uitvaartverzekering al thuis. Via de onderstaande knop gaat u direct naar de website van Ardanta, waar u meer informatie over de verschillende Ardanta uitvaartverzekeringen kunt vinden en waar u de uitvaartverzekering kunt afsluiten.

Naar de verzekeraar