Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

 

Nuvema uitvaartverzekering

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is binnen korte tijd uitgegroeid tot één van de grotere verzekeraars op het gebied van uitvaartverzekeringen. Ondertussen hebben al bijna 1 miljoen mensen gekozen voor Yarden als uitvaartverzekeraar, hetgeen aangeeft dat Yarden hoogstaande kwaliteit levert in combinatie met een vaste lage premie. De slogan van Yarden is ‘Iedere uitvaart is uniek’ en dit is ook duidelijk in de diensten van Yarden terug te zien. Bij Yarden bent u dan ook verzekerd van een betrouwbare verzekering en een uitvaart volledig naar eigen wens.

De uitvaartverzekeringen van Yarden

Yarden heeft momenteel één uitvaartverzekering, genaamd de ‘Mijn laatste wensen uitvaartverzekering’. Een kenmerk van deze verzekering is dat u als verzekerde uiterst flexibel bent in het samenstellen van de uitvaartverzekering . Yarden zorgt voor het verzorgen van uw uitvaart, waardoor uw nabestaanden hier geen zorgen meer over hebben. Bij Yarden kunt u altijd uw wensen uitgebreid en gedetailleerd laten vastleggen, de verzekeraar zorgt dan voor een correcte en stijlvolle uitvoering van de uitvaart. Yarden biedt uw nabestaanden veel ruimte voor het inrichten van de uitvaart, maar kan indien gewenst ook de uitvaart volledig regelen.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De enige verzekeringsvorm van Yarden is de ´Mijn Laatste Wensen´ uitvaartverzekering. Bij deze uitvaartverzekering kunt u gemakkelijk en flexibel vooraf uw afscheid goed regelen, waardoor uw nabestaanden hier later geen zorgen meer aan hebben. De premie voor deze verzekeringsvorm start al vanaf €1,99 per maand. U kunt bij deze uitvaartverzekering zelf kiezen hoe de uitbetaling plaats dient te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om de uitvaart te laten betalen aan de hand van de facturen tot het maximaal verzekerde bedrag, u kunt de uitvaartverzekering in geld uit laten keren (kapitaalverzekering) of u kunt kiezen voor een combinatie van beiden. Het is altijd mogelijk om tijdens de looptijd van de verzekering de verdeling of hoogte van het verzekerde bedrag aan te passen

De ‘Mijn Laatste Wensen’ uitvaartverzekering heeft als voordeel dat het een flexibele verzekering is. Bij terminale ziekte kunt u maximaal de helft van het kapitaalgedeelte de verzekering eerder laten uitbetalen in geld. Dit geld kan in dat geval bijvoorbeeld worden besteed aan extra thuiszorg of een speciale reis.

Voordelen van een Yarden uitvaartverzekering

Door het grote aantal voordelen van Yarden is de verzekeraar uitgegroeid tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de belangrijkste voordelen van een uitvaartverzekering van Yarden:

• De premie voor een uitvaartverzekering bij Yarden start al vanaf €1,99 per maand
• Als verzekerde kunt u tussentijds het verzekerd bedrag verhogen of verlagen
• U kunt uw kinderen gratis meeverzekeren tot een leeftijd van 21 jaar
• Eerdere uitkering van maximaal de helft van de verzekering in geld mogelijk bij terminale ziekte
• Indexatie van het verzekerd bedrag is mogelijk
• Yarden stelt slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen bij het afsluiten
• U kunt gebruikmaken van 10% ledenvoordeel voor uitvaartgerelateerde kosten wanneer u Yarden uw uitvaartverzekering laat regelen