Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

DELA uitvaartverzekering


DELA uitvaartverzekering

DELA coöperatie is één van de bekendste uitvaartverzekeraars in Nederland. De ruim 3 miljoen leden tellende organisatie zorgt ervoor dat de leden financiële zekerheid hebben voor hun uitvaart. DELA geeft haar leden het gevoel dat alles écht goed geregeld is en laat dit in de praktijk ook blijken. DELA heeft verschillende pakketten, waardoor de verzekeraar inspeelt op de wensen van een uiteenlopend aantal klanten. Met het complete aanbod van DELA bent u altijd verzekerd van een uitvaartverzekering die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Naar de verzekeraar

De uitvaartverzekeringen van DELA

DELA heeft in totaal 4 verschillende soorten uitvaartverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit een depositofonds, een uitvaartkoopsompolis, een normale uitvaartverzekering in geld of een uitvaartverzekering in diensten (natura). De verschillende pakketten van DELA worden hieronder kort beschreven, uiteraard kunt u op de website van DELA nog meer informatie vinden over de verschillende vormen uitvaartverzekeringen.

DELA depositofonds

Met het DELA depositofonds spaart u elke maand voor uw uitvaart. Aan het eind van de looptijd van de verzekering heeft u op deze manier uw uitvaart bij elkaar gespaard. Bij aanvang van de verzekering dient u een bedrag te storten van minimaal €3.250, hierover krijgt u bij DELA dan jaarlijks tussen de 3% en 6% rente. U kunt altijd tussentijds extra geld inleggen op uw uitvaartverzekering, het minimumbedrag van een storting is echter wel €500,-. U krijgt bij DELA ook rente over de rente, het ingelegde bedrag groeit hierdoor jaarlijks aanzienlijk.

DELA Uitvaartkoopsompolis

De DELA uitvaartkoopsompolis is een verzekeringsvorm waarbij u eenmalig een bepaald bedrag inlegt, waarbij DELA u de garantie geeft dan u voor een hoger bedrag dan de inleg bent verzekerd. Een theoretisch voorbeeld zou dus kunnen zijn dat u aan het begin van de looptijd een bedrag van €3000,- inlegt en bij overlijden verzekerd bent van een bedrag van €10.000,-. Door slimme beleggingen verzekerd DELA haar leden ervan dat bij overleden het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd.

DELA uitvaartverzekering in geld

De DELA uitvaartverzekering in geld is één van de meest verkochte verzekeringsvormen bij DELA. Bij de DELA uitvaartverzekering in geld kiest u bij het afsluiten het geldbedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn voor het regelen van uw uitvaart. Bij overlijden zal DELA dit volledige bedrag uitkeren, waardor er maximale vrijheid voor het inrichten van de uitvaart ontstaat. Gedurende de looptijd van de uitvaartverzekering betaalt u maandelijks een vastgesteld bedrag aan premie.

DELA uitvaartverzekering in diensten (natura)

Naast de DELA uitvaartverzekering in geld is de DELA uitvaartverzekering in diensten (natura) ook een populaire verzekeringsvorm. De uitbetaling bij overleden zal in dit geval plaatsvinden in diensten en producten voor tijdens uw uitvaart. In plaats van een uitbetaling in geld zal bij overlijden de volledige uitvaart voor uw worden geregeld door DELA. Uiteraard kunt u nog steeds al uw wensen aan DELA doorgeven, zij zorgen vooraf samen met u of met uw nabestaanden voor het samenstellen van de uitvaart.

Voordelen van een DELA uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering van DELA heeft een groot aantal voordelen. Het belangrijkste en grootste voordeel is dat DELA écht verstand heeft van het regelen van een uitvaart conform de wensen van de verzekerde of de nabestaanden. Door de ruime ervaring van het personeel van DELA weten zij elke uitvaart tot in de puntjes te regelen. Bij DELA heeft u de keuze om de uitvaart zelf te regelen of deze zorgen aan DELA over te laten, u heeft dus altijd maximale vrijheid.

Uw DELA uitvaartverzekering afsluiten

Na het berekenen van de premie voor uw persoonlijke situatie kunt u direct uw DELA uitvaartverzekering afsluiten. Korte tijd later zult u de verzekeringspolis ontvangen, waarna u ervan verzekerd bent dat alles goed is geregeld. Bij vragen staat DELA altijd klaar om u te helpen. Via de onderstaande knop gaat u direct naar de website van DELA, waar u meer informatie over de verschillende DELA uitvaartverzekeringen kunt vinden en waar u de uitvaartverzekering kunt afsluiten.

Naar de verzekeraar