Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Monuta uitvaartverzekering


Monuta uitvaartverzekering

Monuta behoort tot de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Miljoenen mensen hebben ondertussen al gekozen voor een uitvaartverzekering van Monuta. Monuta stelt zelf het als haar verantwoordelijkheid te zien om elke uitvaart tot in de puntjes te regelen en excellente begeleiding aan te bieden voor nabestaanden. Alle verzekeringspakketten van Monuta zijn gericht op het centraal stellen van de wensen van de klant en het creëren van een unieke uitvaart.

Naar de verzekeraar

De uitvaartverzekeringen van Monuta

Monuta kent zowel uitvaartverzekeringen die gericht zijn op het uitbetalen van het verzekeringsgeld in natura (oftewel het verzorgen van de volledige uitvaart) als het uitbetaling van de verzekering in de vorm van kapitaal (kapitaalverzekering). Indien u kiest voor de naturaverzekering van Monuta, dat zal Monuta zorg dragen voor het regelen van uw volledige uitvaart. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en die van uw nabestaanden. U heeft bij Monuta altijd de mogelijkheid om uw wensen duidelijk vast te laten leggen, maar u kunt ook uw nabestaanden die vrijheid geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om Monuta opdracht te geven om zelf een unieke uitvaart samen te stellen.

Voordelen van een Monuta uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering van Monuta heeft veel voordelen. Een opsomming van de belangrijkste voordelen van een Monuta uitvaartverzekering kunt u hieronder vinden:

• U kunt bij Monuta kiezen voor een gecombineerde uitvaartverzekering, waarbij een gedeelte van het verzekerde bedrag wordt uitbetaald in natura en een gedeelte in kapitaal
• Monuta houdt rekening met inflatie, het verzekerde bedrag stijgt dus voortdurend mee
• Bij de uitvaartverzekeringen van Monuta zijn uw kinderen altijd gratis meeverzekerd, hier hoeft dus geen aparte verzekering voor afgesloten te worden.
• Monuta zorgt voor een intensieve begeleiding vooraf, tijdens en na de uitvaart. Samen met
• Monuta kunt u vooraf uw uitvaart tot in de puntjes regelen. U heeft dus enorm veel vrijheid.

Uw Monuta uitvaartverzekering afsluiten

Via de onderstaande knop kunt u direct naar de website van Monuta gaan waar u de actuele premie voor uw persoonlijke situatie en met uw persoonlijke wensen kunt berekenen. Na het afsluiten van de premie ontvangt u al binnen enkele dagen uw polisblad waarna u verzekerd bent bij Monuta. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Monuta uitvaartverzekering.

Naar de verzekeraar