Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Nuvema uitvaartverzekering


Nuvema uitvaartverzekering

Nuvema is een relatief kleine uitvaartverzekeraar, maar behoort kwalitatief tot één van de bekendste uitvaartverzekeraars van Nederland. De organisatie telt ruim 300 lokale uitvaartverzorgers die ervoor zorgen dat elke uitvaart uniek en volledig volgens de wensen van de verzekerde is. Nuvema neemt zelf alleen de rol van uitvaartverzekeraar op zich, de daadwerkelijk uitvaart wordt uitbesteed aan de ruim 300 uitvaartverzorgers waar Nuvema nauwe samenwerkingsverbanden mee heeft.

De uitvaartverzekeringen van Nuvema

Nuvema heeft relatief veel verschillende uitvaartverzekeringen beschikbaar. U kunt bij Nuvema kiezen voor een normale natura uitvaartverzekering, een kapitaalverzekering, een crematieverzekering, een begrafenisverzekering, een koopsomverzekering of een uitvaartdeposito. Het is afhankelijk van uw persoonlijke situatie welke verzekeringsvorm het interessantst is. De meeste klanten van Nuvema kiezen voor een natura uitvaartverzekering ,waarbij de uitvaart geregeld wordt door één van de uitvaartverzorgers van Nuvema.

Voordelen van een Nuvema uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering van Nuvema heeft voor u als verzekerde veel voordelen. Een beknopte opsomming van de voordelen kunt u hieronder vinden.
• U kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen waar Nuvema een contract mee heeft
• U kunt kiezen voor verschillende betalingstermijnen voor het betalen van de premie
• U ontvangt altijd een aanbod op maat, gebaseerd op uw persoonlijke situatie
• Het aanpassen van de uitvaartverzekering is altijd tussentijds mogelijk, hier zijn geen kosten aan verbonden
• Bij Nuvema worden uw kinderen tot 18 jaar altijd gratis meeverzekerd
• De uitvaartverzekeringen van Nuvema hebben altijd een wereldwijde dekking

Uw Nuvema uitvaartverzekering afsluiten

Via de onderstaande knop kunt u direct naar de website van Nuvema gaan waar u de actuele premie voor uw persoonlijke situatie en met uw persoonlijke wensen kunt berekenen. Na het afsluiten van de premie ontvangt u al binnen enkele dagen uw polisblad waarna u verzekerd bent bij Nuvema. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Nuvema uitvaartverzekering.