Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Distributiekosten uitvaartverzekering Als u een uitvaartverzekering af gaat sluiten dan zijn daar vaak eenmalige kosten aan verbonden. Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is het dan ook verstandig om rekening te houden met die eenmalige kosten. Zeker als een uitvaartverzekeraar een korting op de premie aanbiedt kan het verstandig zijn om hier goed rekening mee te houden. Hoewel de eenmalige kosten van een uitvaartverzekering geen structureel karakter hebben, kunnen ze toch oplopen tot een behoorlijk bedrag.

Eenmalige kosten bij een uitvaartverzekering: waarom worden die in rekening gebracht?

Voordat een uitvaartverzekeraar u als klant zal accepteren, zal deze wat onderzoek naar u willen doen. Meestal wordt er onderzoek gedaan naar u als persoon. Er wordt dan gekeken of u een ziekte heeft en er wordt gekeken naar uw levensverwachting. Daarnaast wordt er gekeken of u in het verleden bij andere verzekeraars bent geroyeerd en of u in het verleden verzekeringsfraude heeft gepleegd. Deze kosten berekent de uitvaartverzekeraar aan u door door middel van eenmalige kosten. Die kosten zijn dus onder meer voor het doen van onderzoek naar u als persoon.

Eenmalige kosten bij een uitvaartverzekering: distributiekosten

De eenmalige kosten bij een uitvaartverzekering worden ook wel distributiekosten genoemd. U zou dit ook administratiekosten kunnen noemen. In sommige gevallen verstrekt een uitvaartverzekeraar ook advies. Deze kosten worden meegenomen in de distributiekosten. Vaak zijn deze eenmalige kosten bij een uitvaartverzekering een standaardprijs en worden deze direct in rekening gebracht.

Let bij het vergelijken van uitvaartverzekeringen op de eenmalige kosten

Het kan de moeite lonen om te kijken naar de eenmalige kosten die in rekening gebracht worden. De distributiekosten kunnen snel oplopen. Natuurlijk zijn deze kosten eenmalig, daarom is het niet direct verstandig om door deze kosten voor een andere uitvaartverzekeraar te kiezen, maar als u twee uitvaartverzekeringen heeft gevonden die redelijk gelijk aan elkaar zijn, dan kunnen de eenmalige kosten net het verschil maken.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000