Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Monuta
Vanaf € 5,76 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd tot €6.500
Yarden
Vanaf € 4,95 P/maand
Yarden uitvaartverzekering
Verzekerd tot €6.500
DELA Uitvaartplan
Vanaf €4,54 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €6.500
Nuvema
Vanaf €5,68 P/maand
Nuvema uitvaartverzekering
Verzekerd tot €6.500
Ardanta
Vanaf € 5,95 P/maand
Ardanta uitvaartverzekering
Verzekerd tot €6.500

Uitvaartverzekering met cadeauBij het vergelijken van verzekeringen, waaronder de uitvaartverzekeringen, zoeken consumenten regelmatig naar een verzekering met een cadeau. Vroeger was een uitvaartverzekering met cadeau relatief gebruikelijk, tegenwoordig worden er echter nog maar zelden uitvaartverzekeringen met kado’s aangeboden door de uitvaartverzekeraars. De verschillende verzekeringsmaatschappijen focussen zich tegenwoordig meer op het aanbieden van een zo laag mogelijke premie, in plaats van de consument allerlei kleine ‘extra’s’ aanbieden. In de praktijk blijken consumenten meer gebaat bij een lage premie dan een uitvaartverzekering met cadeau.

Uitvaartverzekering met kado vergelijken

Helaas zijn er momenteel geen uitvaartverzekeraars die een uitvaartverzekering met cadeau aanbieden. Natuurlijk kunt u op deze website wel gemakkelijk de verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken, waardoor u door de lagere premie nog een stuk meer geld bespaart dan een klein cadeautje. Op deze manier creëert nu als uitvaartverzekering met cadeau natuurlijk de vaste lage premie over de gehele looptijd van uw uitvaartverzekering.

Waar moet ik rekening mee houden bij het afsluiten van een uitvaartverzekering

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er een aantal belangrijke zaken waar u wel rekening moet houden. Het eerste punt is natuurlijk de maandelijks te betalen premie; tenslotte wilt u niet teveel betalen voor uw uitvaartverzekering. Het tweede punt is de hoogte van het verzekerde bedrag; u wilt er natuurlijk niet later achterkomen dat het verzekerde bedrag waarschijnlijk te laag is voor uw wensen rondom uw uitvaart. Het derde punt is de algemene voorwaarden van de uitvaartverzekeraar; ondanks dat u kunt verwachten dat de Nederlandse uitvaartverzekeraars geen vreemde voorwaarden hebben opgenomen in hun algemene voorwaarden, is het wel verstandig om deze door te lezen voor het afsluiten van uw uitvaartverzekering.

Welke uitvaartverzekering met cadeau zijn er

Op dit moment biedt geen enkele Nederlandse uitvaartverzekeraar een cadeau aan bij het afsluiten van de uitvaartverzekering. Mocht dit veranderen, dan zullen we een overzicht opstellen van de uitvaartverzekeringen met cadeau. Hierdoor ziet u direct bij welke verzekeraar u het leukste cadeau krijgt. Tot die tijd is het verstandig om op basis van premie, het verzekerde bedrag en het soort uitvaartverzekering uw uitvaartverzekering af te sluiten.