Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering met cadeauBij het vergelijken van verzekeringen, waaronder de uitvaartverzekeringen, zoeken consumenten regelmatig naar een verzekering met een cadeau. Vroeger was een uitvaartverzekering met cadeau relatief gebruikelijk, tegenwoordig worden er echter nog maar zelden uitvaartverzekeringen met kado’s aangeboden door de uitvaartverzekeraars. De verschillende verzekeringsmaatschappijen focussen zich tegenwoordig meer op het aanbieden van een zo laag mogelijke premie, in plaats van de consument allerlei kleine ‘extra’s’ aanbieden. In de praktijk blijken consumenten meer gebaat bij een lage premie dan een uitvaartverzekering met cadeau.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Uitvaartverzekering met kado vergelijken

Helaas zijn er momenteel geen uitvaartverzekeraars die een uitvaartverzekering met cadeau aanbieden. Natuurlijk kunt u op deze website wel gemakkelijk de verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken, waardoor u door de lagere premie nog een stuk meer geld bespaart dan een klein cadeautje. Op deze manier creëert nu als uitvaartverzekering met cadeau natuurlijk de vaste lage premie over de gehele looptijd van uw uitvaartverzekering.

Waar moet ik rekening mee houden bij het afsluiten van een uitvaartverzekering?

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er een aantal belangrijke zaken waar u wel rekening moet houden. Het eerste punt is natuurlijk de maandelijks te betalen premie; tenslotte wilt u niet teveel betalen voor uw uitvaartverzekering. Het tweede punt is de hoogte van het verzekerde bedrag; u wilt er natuurlijk niet later achterkomen dat het verzekerde bedrag waarschijnlijk te laag is voor uw wensen rondom uw uitvaart. Het derde punt is de algemene voorwaarden van de uitvaartverzekeraar; ondanks dat u kunt verwachten dat de Nederlandse uitvaartverzekeraars geen vreemde voorwaarden hebben opgenomen in hun algemene voorwaarden, is het wel verstandig om deze door te lezen voor het afsluiten van uw uitvaartverzekering.

Welke uitvaartverzekeringen met cadeau zijn er?

Op dit moment biedt geen enkele Nederlandse uitvaartverzekeraar een cadeau aan bij het afsluiten van de uitvaartverzekering. Mocht dit veranderen, dan zullen we een overzicht opstellen van de uitvaartverzekeringen met cadeau. Hierdoor ziet u direct bij welke verzekeraar u het leukste cadeau krijgt. Tot die tijd is het verstandig om op basis van premie, het verzekerde bedrag en het soort uitvaartverzekering uw uitvaartverzekering af te sluiten.

Uitvaartverzekering met of zonder cadeau afsluiten

Regelmatig bieden uitvaartverzekeraars een cadeau bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Toch is het lang niet altijd interessant om van dit aanbod gebruik te maken. Vaak krijgt u namelijk uitsluitend korting bij een uitvaartverzekering met een hoog verzekerd bedrag. Let bij het afsluiten van een uitvaartverzekering met cadeau daarom altijd goed op de premie die je gaat betalen. In sommige gevallen bieden uitvaartverzekeraars ook een cadeau bij een normale uitvaartverzekering. In dit geval kun je een dergelijke verzekering prima afsluiten en profiteren van een leuk extraatje.

Uitvaartverzekeringen met cadeaus blijken vaker duurder te zijn

Uitvaartverzekeraars bieden doorgaans niet direct cadeau’s aan bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Het is dus meestal alleen mogelijk om een cadeau te ontvangen als je de verzekering via een tussenpersoon afsluit. In de praktijk blijkt echter vaak dat het afsluiten van een uitvaartverzekering via een tussenpersoon een stuk duurder is dan wanneer je dit rechtstreeks bij de verzekeraar zou doen. De reden hiervoor is dat de tussenpersonen ook graag winst willen maken en de waarde van het cadeau natuurlijk moeten terugverdienen met de premie. Daar waar het dus vaak lijkt dat je goedkoper uit bent door een uitvaartverzekering met kado af te sluiten bij een tussenpersoon, blijkt dit in de praktijk vrijwel nooit het geval te zijn.

Welke cadeaus werden in het verleden gegeven bij een uitvaartverzekering?

Vroeger was het een stuk gebruikelijker om bij het afsluiten van een uitvaartverzekering een cadeau te krijgen. De cadeau’s die je kunt ontvangen bij je uitvaartverzekering verschilde per verzekeraar. Zo werden er vaak cadeau’s als een cadeaubon gegeven, maar ook grotere cadeaus als een LCD televisie op laptop behoorde soms tot de opties. De laatste jaren hebben uitvaartverzekeraars ervoor gekozen om vooral op basis van de prijs van een uitvaartverzekering met elkaar te combineren. In plaats van cadeau’s bieden deze verzekeraars tegenwoordig namelijk een vaste lage premie aan nieuwe klanten.

Ontvang ik een cadeau als ik via jullie website een uitvaartverzekering afsluit?

Nee, ook als u via onze website een uitvaartverzekering afsluit krijgt u momenteel geen cadeau. Wij zorgen ervoor dat u altijd een actueel overzicht hebt van de laagste premies voor een uitvaartverzekering, waarbij we de verschillende verzekeraars met elke vergelijken. Uiteindelijk bespaart u namelijk meer door te kiezen voor een uitvaartverzekering met een zo laag mogelijke premie gedurende hele looptijd in plaats van een uitvaartverzekering af te sluiten die u eenmalig een cadeau geeft.