Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering winstdelingOp het moment dat u de verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijkt, zal het u opvallen dat sommige uitvaartverzekeraars zogenoemde ‘winstdeling’ aanbieden. Met winstdeling belooft de uitvaartverzekeraar dat winsten die worden gemaakt vanuit de beleggingen, in de vorm van een soort ‘rente’ zullen worden uitbetaald aan de verzekerden.

Bij het een uitvaartverzekering met winstdeling bent u er dus van verzekerd dat een gedeelte van de winst aan uw verzekeringspolis zal worden uitbetaald, uiteindelijk bent u daardoor dus voor een hoger bedrag verzekerd zonder hier meer premie voor te hoeven betalen.

Wat zijn de nadelen van winstdeling?

Voor u als verzekeringsnemer kleven er geen nadelen aan het afsluiten van een uitvaartverzekering met winstdeling. Een uitvaartverzekering met winstdeling biedt alleen maar voordelen, tenslotte bent u verzekerd voor een hoger bedrag zonder hiervoor meer premie te betalen.

Het is daarom interessant om bij het vergelijken van uitvaartverzekering te letten op het wel of niet gelden van een winstdeling. Niet elke uitvaartverzekeraar biedt winstdeling aan, hier zit dus veel verschil tussen.

Wordt er altijd winstdeling uitbetaald?

De winstdeling is alleen van kracht als er daadwerkelijk winst wordt gemaakt door de verzekeringsmaatschappij. Als een verzekeraar geen winst maakt, dan zal er dus geen winstdeling worden uitbetaald aan de verzekerden. Eventuele verliezen worden uiteraard niet doorberekend aan de verzekeringsnemers, u profiteert als verzekerde dus alleen van de mogelijke voordelen die de winstdeling kan hebben.

U bent sowieso verzekerd voor het bedrag wat aan het begin van de looptijd is afgesproken, dit bedrag kan door winstdeling echter gedurende de jaren steeds hoger worden. Voor de winstdeling betaalt u nooit een extra premie, het heeft dus alleen maar voordelen. Uitvaartverzekeraars met winstdeling kunt u op deze website gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000