Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

BudgetUitvaartPolisDe BudgedUitvaartPolis uitvaartverzekering bestaat niet meer. De BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering was een polis waarbij verzekerden tegen een laag bedrag een uitvaartverzekering af konden sluiten. De verzekering was overzichtelijk ingericht en kenmerkte zich door een lage premie. Het bedrijf BudgetUitvaartPolis is echter samengegaan met een andere uitvaartorganisatie. Sinds die tijd is het niet meer mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten bij het oorspronkelijke bedrijf.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Waar stonden BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekeringen voor?

BudgetUitvaartPolis verzekeringen kenmerkten zich uiteraard door een lage prijs (dat wil zeggen een scherpe premie). Daarnaast waren de uitvaartverzekeringen die door dit bedrijf werden aangeboden ook erg overzichtelijk. BudgetUitvaartPolis verzekeringen waren er in verschillende varianten. In de eerste plaats was er de goedkoopste variant. Hierbij werd een bedrag tot 4.600 euro gedekt.

Daarnaast waren er de verzekeringen Gemiddeld en Luxe. Deze uitvaartverzekeringen keerden bij het overlijden een bedrag van respectievelijk 6.000 en 10.000 euro uit. Om toch enig maatwerk te kunnen bieden bood het bedrijf ook de Flexibele polis aan. Met deze polis konden mensen een bedrag naar keuze verzekeren.

Wat moet ik doen als ik een BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering heb afgesloten?

Het is niet meer mogelijk om een BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering af te sluiten. Als u echter al een BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering hebt, dan blijft de verzekering in takt. De rechtsopvolger van BudgetUitvaartPolis zal de verplichtingen overnemen.

Zijn er alternatieven voor een BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering?

Hoewel het niet meer mogelijk is om een uitvaartverzekering bij BudgetUitvaartPolis af te sluiten, is het uiteraard nog wel mogelijk om een vergelijkbare uitvaartverzekering af te sluiten. De rechtsopvolger van BudgetUitvaartPolis biedt een aantal geschikte verzekeringen aan, waarbij u ook tegen een lage premie verzekerd bent. Uiteraard is het belangrijk dat u voordat u een verzekering afsluit goed kijkt naar de voorwaarden. Daarbij is het belangrijk om niet alleen naar de premie te kijken, maar dat u ook kijkt naar wat er allemaal onder de dekking van de uitvaartverzekering valt.