Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Gratis laptop bij uitvaartverzekeringenAls u van plan bent om een uitvaartverzekering af te sluiten, dan kan het goed zijn om even goed te vergelijken welke uitvaartverzekering u nodig heeft, maar ook waar u deze af wilt gaan sluiten. Er zijn mensen die op zoek gaan naar een partij die een cadeau bij een uitvaartverzekering weggeven. Vroeger was het mogelijk om bijvoorbeeld een gratis laptop bij een uitvaartverzekering te krijgen. Inmiddels is dat niet meer mogelijk.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Een gratis laptop bij een uitvaartverzekering: waarom kan dat niet meer?

In het verleden was het mogelijk om bij een uitvaartverzekering een gratis laptop te krijgen. Tegenwoordig is dat niet meer mogelijk. Dit komt omdat de partijen die een gratis laptop bij een uitvaartverzekering aanboden tussenpersonen waren. Als er een gratis laptop werd weggegeven dan betaalden ze dit uit het deel van de provisie die zij voor een uitvaartverzekering kregen.

Provisieverbod voor uitvaartverzekeringen

Met ingang van november 2014 is er een provisieverbod op uitvaartverzekeringen van kracht. Dat betekent dat er geen vergoeding meer mag worden gegeven voor het doorgeven van informatie aan de verzekeraar. Doordat de wet veranderd is, is er sneller sprake van bemiddeling en dat mag niet.

Is het erg dat je geen gratis laptop meer krijgt bij een uitvaartverzekering?

Natuurlijk is het jammer dat u geen gratis product meer krijgt bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Aan de andere kant is het wel goed om te beseffen dat deze gratis cadeaus niet werden gegeven omdat de tussenpersonen zo’n goed hart hadden. Uiteraard moet dit geld ergens vandaan komen. Hoe dan ook betaalt u een gratis laptop bij een uitvaartverzekering zelf. Door goed te vergelijken en de juiste uitvaartverzekering te selecteren voorkomt u dat u teveel betaalt voor uw uitvaartverzekering. Op deze manier houdt u geld over en met dat geld kunt u uiteraard doen wat u wilt.