Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
22 augustus 2017

AVVL uitvaartverzekeringDe AVVL uitvaartverzekering bestaat al lang. De geschiedenis van de AVVL uitvaartverzekering gaat terug tot 1919. In 1919 werd de Arbeiders Vereniging Voor Lijkverbranding opgericht. Op het moment dat de vereniging werd opgericht was crematie nog erg duur en zeker niet weggelegd voor gewone arbeiders. Door de betaalbare AVVL uitvaartverzekering werd crematie echter mogelijk voor bijna iedereen. Sinds 2001 bestaat de AVVL uitvaartverzekering niet meer. De AVVL is toen gaan samenwerken met de Nederlandse Uitvaart- en Verzekerings Associatie (NUVA). Uit deze fusie is uiteindelijk Yarden ontstaan.

De AVVL uitvaartverzekering bestaat in zekere zin nog steeds

Ondanks dat de AVVL uitvaartverzekering in oorspronkelijke zin niet meer bestaat, zijn de waarden van de oorspronkelijke organisatie nog steeds terug te vinden bij de nieuwe vereniging Yarden. Yarden is een vereniging met bijna 1 miljoen leden. Daarmee is de vereniging de op 1 na grootste vereniging van Nederland. De winst die de organisatie maakt wordt door de leden toegekend aan een van de doelden van de vereniging.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

AVVL uitvaartverzekering heeft toekomst

Ook al bestaat de AVVL niet meer, het gaat goed met de organisatie die ontstaan is uit de fusie. De organisatie heeft 200 vrijwilligers in dienst, 900 medewerkers, beschikt over 41 uitvaartcentra en 24 crematoria. Daarnaast werkt Yarden ook nog samen met een aantal andere organisaties. Yarden kan dus landelijke dekking garanderen.

AVVL uitvaartverzekering in de toekomst

In de afgelopen jaren is de vereniging verder gegroeid. Er zijn nieuwe leden bij de vereniging gekomen. Ook in de toekomst zal Yarden zich blijven inzetten voor keuzevrijheid en bewustwording. Dat waren de doelen waarom de AVVL uitvaartverzekering beschikbaar werd gemaakt en dat zal ook in de toekomst zo blijven. Een voorbeeld hiervan is een reclamecampagne met rapper Ali B. Yarden wil op deze manier mensen aanzetten om over hun dood na te denken en daar tijdig de juiste voorzieningen voor te treffen.