Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Kinderen meeverzekerd uitvaartverzekeringOp het moment dat u een uitvaartverzekering wilt afsluiten, dan is het van belang om uzelf te bedenken of u ook uw kinderen (gratis) wilt meeverzekeren. Vrijwel elke uitvaartverzekeraar biedt een pakket aan waarbij kinderen tot een leeftijd van 18 of 21 jaar gratis zijn meeverzekerd.

Over het algemeen genomen verschilt de premie van een normale uitvaartverzekering niet veel met een uitvaartverzekering waarbij uw kinderen zijn meeverzekerd. Het grote voordeel van een dergelijke combinatieverzekering is natuurlijk dat u uw kinderen niet los hoeft te verzekeren. Hierdoor bespaart u maandelijks aardig wat premie.

Kinderen meeverzekeren vanaf de geboorte

Ondanks dat u er bij de geboorte wellicht niet meteen aan denkt, is dat eigenlijk al het moment om de uitvaartverzekering van uw kind goed te regelen. Door contact te leggen met uw uitvaartverzekeraar, kunt u uw huidige uitvaartverzekering gemakkelijk uitbreiden.

Op deze manier hoeft u geen volledig nieuwe uitvaartverzekering af te sluiten. Mocht u toch een andere uitvaartverzekering willen, dan kunt u natuurlijk ook altijd een nieuwe polis afsluiten. Ook als u een losse uitvaartverzekering voor uw kind wenst af te sluiten, is het natuurlijk weer verstandig om goed te vergelijken. Het vergelijken van uitvaartverzekeringen voor kinderen gaat gemakkelijk op deze website.

Tot welke leeftijd zijn mijn kinderen meeverzekerd?

Het kan per uitvaartverzekeraar verschillen tot welke leeftijd uw kinderen zijn meeverzekerd. De meeste uitvaartverzekeraars verzekeren uw kinderen tot een leeftijd van 18 jaar gratis mee, daarna gaan zij maandelijks premie betalen voor hun eigen uitvaartverzekering.

Enkele uitvaartverzekeraars hebben ook pakketten waarbij uw kinderen tot een leeftijd van 21 jaar op uw polis staan, in dat geval zijn zij tot een leeftijd van 21 jaar gratis meeverzekerd. Bekijk voor het afsluiten van de uitvaartverzekering altijd goed tot welke leeftijd uw kinderen gratis zijn meeverzekerd, op deze manier komt u later niet voor verrassingen te staan.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

bas