Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Koopsompolis uitvaartverzekeringEen koopsompolis uitvaartverzekering is een bijzondere vorm van een uitvaartverzekering. De koopsompolis uitvaartverzekering is een manier om een uitvaartverzekering te regelen, zonder daar iedere maand over na te hoeven denken, of mee geconfronteerd te worden. Het is gebruikelijk om bij een verzekering de premie per maand of per kwartaal te betalen. Dat kan ook bij een uitvaartverzekering. Er zijn echter veel mensen die het vervelend vinden om zich met de dood bezig te houden.

Als u de premie voor uw uitvaartverzekering per maand betaalt, dan ziet u iedere keer dat er een bedrag wordt afgeschreven omdat u ooit zal overlijden. Niet iedereen vindt dat prettig. Met een koopsompolis uitvaartverzekering regelt u in een keer alles wat er te regelen valt voor een uitvaartverzekering. Inclusief het betalen van de premie.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Wat is een koopsompolis uitvaartverzekering?

Bij een koopsompolis uitvaartverzekering betaalt u in een keer een bedrag aan uw uitvaartverzekeraar. Daarmee is de polis als het ware afgekocht. U hoeft zich dan in principe nooit meer druk te maken over de kosten van uw uitvaart. Men zou kunnen zeggen dat bij een koopsompolis uitvaartverzekering de premie in een keer wordt betaald.

Wat zijn de voordelen van een koopsompolis?

Een belangrijk voordeel van een koopsompolis is al genoemd. U regelt met een koopsompolis alles in een keer. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de kosten van uw uitvaart. De verzekeraar heeft als voordeel dat zij de premie in een keer binnenkrijgt. Dat betekent dat de verzekeraar in ieder geval zeker weet dat zij niet meer achter haar geld aan hoeft te gaan en in de tweede plaats kan de verzekeraar zo zijn liquiditeitspositie verbeteren.

Dat betekent dat de verzekeraar extra middelen tot haar beschikking heeft en zo haar dekkingsgraad verder verbetert. De dekkingsgraad is het bedrag dat een verzekeraar in kas moet hebben om alle uitkeringen te verstrekken.