Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Koopsom uitvaartverzekering vergelijkenDe koopsom uitvaart vergelijken. Er zullen maar weinig mensen zijn die daar dagelijks mee bezig zijn. Toch is het belangrijk om daar even bij stil te staan. De dood komt immers voor iedereen. Na de dood moet de overledene een uitvaart krijgen. Of dat nu een crematie of een begrafenis is, het gaat in ieder geval veel geld kosten. Natuurlijk wilt u uw nabestaanden niet met een forse rekening achterlaten. Daarom heeft 70% van de Nederlanders een uitvaartverzekering afgesloten.

Een koopsom uitvaartverzekering vergelijken: wat is dat?

Een koopsom uitvaartverzekering is een speciale verzekering. Bij de meeste verzekeringen is het zo dat men eens per maand of per kwartaal een bedrag betaalt. Bij een koopsom uitvaartverzekering is dit echter anders geregeld. Bij een dergelijke verzekering betaalt u in een keer de volledige premie. Het bedrag dat u aan premie betaalt is lager dan het bedrag waarvoor u zich verzekert.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Waarom zou iemand een koopsom uitvaart verzekering vergelijken?

Een koopsom uitvaartverzekering wordt om meerdere redenen afgesloten. Een reden is dat mensen niet regelmatig aan de dood herinnert willen worden. Het is niet prettig om te zien dat er maandelijks een bedrag van de rekening wordt afgeschreven ten behoeve van uw uitvaartverzekering. U bent er dan van verzekerd dat de kosten van uw uitvaart gedekt zijn en u hoeft er verder niet meer over na te denken.

Een koopsom uitvaartverzekering biedt de oplossing

Door een koopsom uitvaartverzekering te vergelijken kunt u eenvoudig zien welke koopsom uitvaartverzekering voor u het meest geschikt is. Als u kapitaalkrachtig genoeg bent om de premie in een keer te betalen, dan hoeft u verder niet meer bij de kosten van uw uitvaart stil te staan. Het is immers niet het meest leuke onderwerp om over na te denken, maar omdat de kosten van een uitvaart erg hoog zijn, kan het geen kwaad om daar een verzekering voor af te sluiten.