Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering afsluiten intermediairIs het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten bij een intermediair? Die vraag is niet zomaar te beantwoorden. Soms kan het verstandig zijn om een uitvaartverzekering bij een intermediair af te sluiten. In andere gevallen kan het echter beter zijn om uitvaartverzekeringen gewoon zelf af te sluiten. In dit artikel geven we u een aantal voor- en tegenargumenten voor het afsluiten van een uitvaartverzekering bij een intermediair.

Argumenten voor het afsluiten van een uitvaartverzekering bij een tussenpersoon

Een verzekering is een financieel product. Financiële producten hebben vaak als kenmerk dat ze vrij ondoorgrondelijk zijn. Veel mensen zullen wel herkennen dat ze denken voor bepaalde schade verzekerd te zijn, maar dat bij het claimen van de schade blijkt dat juist deze vorm van schade net niet door de verzekering gedekt wordt. Het afsluiten van een uitvaartverzekering bij een intermediair kan ervoor zorgen dat u (of uw nabestaanden) achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u specifieke wensen voor uw uitvaart heeft, maar dat die wensen niet passen bij de verzekering die u heeft afgesloten. Een intermediair is een professional die vaak beter inzicht heeft in wat er wel en niet door een uitvaartverzekering wordt gedekt. Hierdoor kunt u vaak een betere keuze maken.

Argumenten tegen het afsluiten van een uitvaartverzekering bij een intermediair.

Uiteraard is het wel belangrijk om te beseffen dat een intermediair zijn of haar diensten niet uit de goedheid van zijn hart aanbiedt. Hij of zij zal daar een prijs aan verbinden. Die prijs moet uiteindelijk betaald worden. Dat kan zijn in de vorm van een hogere premie, of gewoon een prijs voor het advies. Als u zelf voldoende in staat bent om de belangrijkste verschillen tussen verschillende uitvaartverzekeringen te herkennen, dan kan het voor u voordelig zijn om gewoon zelf goed te vergelijken. Op die manier bent u ook verzekerd van een goede uitvaart en kunt u een (behoorlijk) bedrag besparen.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000