Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Marokko uitvaartverzekeringBij het kiezen voor een uitvaartverzekering moet u natuurlijk op veel zaken letten. Wie de wens heeft om in Marokko begraven te worden moet op nog meer zaken letten. Een uitvaartverzekering voor een begrafenis in Marokko is mogelijk een stuk duurder dan andere uitvaartverzekeringen. Dit komt omdat een begrafenis in Marokko veel meer kost dan een begrafenis in Nederland.

Waarom sluiten mensen een uitvaartverzekering Marokko af?

Hoewel een begrafenis in Marokko een stuk duurder is, kiezen veel mensen er toch voor om een uitvaartverzekering voor een begrafenis in Marokko af te sluiten. Mensen doen dit om verschillende redenen. Zo zijn er mensen die graag begraven willen worden in het land waar ze zijn opgegroeid. Daarnaast zijn veel mensen die uit Marokko komen moslim. Moslims willen vaak dat hun graf niet wordt aangetast. In Nederland is het mogelijk om een eeuwigdurend graf te kopen, maar de mogelijkheden hiervoor zijn beperkt. Daarom kiezen veel Marokkaanse moslims ervoor om een uitvaartverzekering voor Marokko af te sluiten.

Uitvaartverzekering Marokko afsluiten

Het afsluiten van een uitvaartverzekering voor een begrafenis in Marokko was in het verleden nog niet zo makkelijk. In het verleden werd er vooral veel gebruik gemaakt van Marokkaanse banken om een uitvaartverzekering te regelen. Vaak ging het dan om een speciale rekening die als doel had om de kosten van de begrafenis te dekken.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Uitvaartverzekering bij Nederlandse verzekeraars is mogelijk

Veel banken waar in het verleden een rekening werd geopend om zo een begrafenis in Marokko te kunnen betalen zijn inmiddels gesloten, of hebben geen filialen in Nederland meer. Inmiddels zijn er echter ook veel Nederlandse uitvaartverzekeraars die een begrafenis in Marokko kunnen verzekeren. Hoewel de premie voor een dergelijke uitvaartverzekering in de regel hoger is, is het inmiddels wel mogelijk om bij een Nederlandse verzekeraar een begrafenis in Marokko te verzekeren. Op deze manier zijn verzekerden er zeker van dat ook als ze tijdens het sparen overlijden, de kosten van hun uitvaart zijn gedekt.