Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering uitbreidenHet is vaak mogelijk om een uitvaartverzekering na het afsluiten verder uit te breiden. Natuurlijk hang het af van de vraag welk pakket u gekozen heeft en bij welke verzekeraar u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, maar in de regel is het mogelijk om uw uitvaartverzekering verder uit te breiden.

Waarom is een uitvaartverzekering uitbreiden nodig?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die meestal een lange looptijd heeft. Het kan dus zo zijn dat u tientallen jaren geleden een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Waarschijnlijk is uw leven in de loop van de jaren wel veranderd. U bent anders over de dood na gaan denken en mogelijk zijn uw uitvaartwensen ook veranderd. Daarnaast kan het zo zijn dat u inmiddels meer te besteden hebt dan tien jaar geleden. Deze en andere factoren kunnen er aan bijdragen dat u een andere uitvaartverzekering wilt met een hogere dekking.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Hoe kan ik een uitvaartverzekering uitbreiden?

Er zijn verschillende manier om de dekking van een uitvaartverzekering te vergroten. Het hangt natuurlijk van uw wensen af hoe de verandering er uit zal zien. Als u uw eigen uitvaartverzekering aan wilt passen, dan zal er meestal meer premie betaald moeten worden om de uitkering omhoog te krijgen.

Het moment waarop u uw dekking wilt wijzigen kan van invloed zijn op de verhoging van de premie. Als u nog een lange levensverwachting hebt, dan zal de verhoging minder ingrijpend zijn, dan wanneer u een kortere levensverwachting hebt. In sommige gevallen is het echter niet meer mogelijk om een uitvaartverzekering uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u te oud bent geworden, of een terminale ziekte hebt.

Uitvaartverzekering uitbreiden door aanvullende verzekering

Het kan ook zo zijn dat u meer personen onder uw uitvaartverzekering wilt laten vallen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u kinderen krijgt. Uiteraard moet u er niet aan denken dat hen wat overkomt, maar toch kan het goed zijn om na te gaan of zij ook onder uw uitvaartverzekering vallen. In sommige gevallen kunt u door het uitbreiden van uw uitvaartverzekering hen ook onder de dekking laten vallen, mocht dit nog niet het geval zijn.