Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering voor babyNatuurlijk moet u er niet aan denken als u binnenkort (opnieuw) ouder wordt: een uitvaartverzekering en een vroegtijdig geboren baby. Dat zijn onderwerpen waar u zich liever niet mee bezighoudt. Dat is uiteraard begrijpelijk. Aan de andere kant is het ook een feit dat er aan de zwangerschap risico’s verbonden zijn. Ook is het een feit dat een uitvaart veel geld kan kosten. Een uitvaart kost in Nederland al snel (minimaal) €5000. Niet iedereen heeft dat geld zomaar beschikbaar. Daarom kan het toch goed zijn om even stil te staan bij de onderwerpen uitvaartverzekering en een vroegtijdig geboren baby.

Wanneer heb ik een uitvaartverzekering nodig voor een vroegtijdig geboren baby?

Als u, of uw partner, in verwachting is, dan hoeft u daar niet altijd een aparte uitvaartverzekering voor af te sluiten. In sommige gevallen is een baby al meeverzekerd met uw eigen uitvaartverzekering. Sommige uitvaartverzekeringen hebben in de dekking namelijk ook kinderen en ongeboren kinderen opgenomen. Als u al een uitvaartverzekering heeft, dan is het verstandig om te controleren of dit al onder de dekking van uw uitvaartverzekering valt.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Wat moet ik doen als ik een uitvaartverzekering heb die de uitvaart van een vroegtijdig geboren baby niet dekt?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u een uitvaartverzekering hebt die geen dekking biedt bij de uitvaart van een vroegtijdig geboren baby. Het is dan echter vaak wel mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Hierdoor vallen (ongeboren) kinderen wel onder de dekking van de uitvaartverzekering.

Houd rekening met de dekking bij het vergelijken van een uitvaartverzekering

Het is belangrijk om uitvaartverzekeringen goed te vergelijken en hier niet alleen op de prijs te letten. Het is belangrijk om te kijken of een uitvaartverzekering bij uw persoonlijke wensen past. Mensen met een kinderwens zullen bijvoorbeeld voor een andere uitvaartverzekering kiezen dan mensen zonder kinderwens.