Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering voor kinderenWie een uitvaartverzekering afsluit doet er goed aan om bij het vergelijken van de premies ook rekening te houden of de kinderen meeverzekerd zijn. Uiteraard moet u er niet aan denken dat er iets met uw kind gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat dit niet kan gebeuren. Soms is het niet nodig om een aparte uitvaartverzekering voor kinderen af te sluiten, omdat kinderen gratis meeverzekerd kunnen zijn. Bij andere verzekeraars moet er een aparte uitvaartverzekering voor kinderen worden afgesloten om de kinderen mee te verzekeren.

Uitvaartverzekering vergelijken voor kinderen

Het is daarom belangrijk om bij het vergelijken van de premies goed te kijken naar wat er wel en niet onder de dekking van een premie valt en wie er wel en niet verzekerd is. Het is makkelijk om alleen naar de maandelijkse premie te kijken, maar als er een pakket is wat net iets duurder is maar een veel bredere dekking geeft beter aansluit bij uw wensen, dan is een dergelijk pakket waarschijnlijk geschikter.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

Controleer goed of een pakket bij uw situatie past

Het kan redelijk wat geld schelen als u goed kijkt wat er wel en niet in een pakket valt. Zo kunt u wel voor een pakket kiezen waarin gratis een uitvaartverzekering voor kinderen is opgenomen, maar als u geen kinderen heeft, dan is deze dekking zinloos.

Uitvaartverzekering voor kinderen overnemen

Uiteraard hoopt u dat uw kind meerderjarig wordt. Meestal vallen kinderen van boven de 18 of 21 jaar niet meer onder de (aanvullende/gratis) uitvaartverzekering voor kinderen. Vaak biedt de verzekeraar dan wel de mogelijkheid om het meerderjarig kind zelf zijn of haar verzekering voor te laten zetten. Op deze manier blijft de inleg bewaard en zijn de voorwaarden van de verzekering even gunstig, of zelfs gunstiger, als de voorwaarden die u zelf heeft bij uw uitvaartverzekering.