Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Uitvaartverzekering in het EngelsVoor het afsluiten van een uitvaartverzekering is het niet zozeer van belang welke taal u spreekt. Het afsluiten van een uitvaartverzekering wordt de laatste jaren in het buitenland ook een stuk gebruikelijker. Wanneer u naar een internationale uitvaartverzekering zoekt, dan zult u op de term ‘funeral insurance’ moeten zoeken.

Voor het afsluiten van een Nederlandse uitvaartverzekering is het van belang dat u in de Nederlandse nationaliteit hebben. Het is niet verplicht om Nederlands te kunnen voor het afsluiten van deze verzekering. In dat geval in het wel verstandig om een uitvaartverzekering in het Engels af te sluiten, zodat u alsnog de poliswaarden goed kunt begrijpen.

Waar sluit ik een Engelse uitvaartverzekering af in Nederland?

De meeste Nederlandse uitvaartverzekeraars bieden op hun website de informatie ook in de Engelse taal aan. Daarnaast kunt u ook iemand die de Nederlandse taal beter kan begrijpen vragen om met u mee te kijken bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Voor het afsluiten van een uitvaartverzekering in Nederland is het wel van belang dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. U moet dus in het bezit zijn van een Nederlands paspoort om een uitvaartverzekering af te kunnen sluiten.

Kan ik mijn buitenlandse uitvaartverzekering oversluiten in Nederland

Als u pas recent in Nederland bent komen te wonen en in uw land van herkomst een uitvaartverzekering hebt afgesloten, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om deze over te sluiten bij een Nederlandse uitvaartverzekeraar. U loopt dan wel het risico dat u een gedeelte van uw inleg kwijt bent.

Neem voor het oversluiten van een buitenlandse uitvaartverzekering altijd eerst contact op met de Nederlandse verzekeraar. Informeer in dit gesprek naar de mogelijkheden en beoordeel vervolgens of het oversluiten voor u interessant is. Mocht het oversluiten interessant blijken, dan kan de uitvaartverzekeraar ervoor zorgen dat uw oude verzekering wordt opgezegd en de nieuwe verzekering wordt afgesloten.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000

bas