Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

DELA uitvaartverzekeringEen uitvaartverzekering sluit u doorgaans af voor uw gehele leven. Het is dus niet gebruikelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten, met de gedachte om deze vroegtijdig op te zeggen. Toch kan het voorkomen dat het opzeggen van uw uitvaartverzekering voor u de beste optie is. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn op het moment dat de premie van een andere verzekeraar een stuk lager is. Een andere reden kan zijn dat u niet langer maandelijks premie wilt betalen voor een uitvaartverzekering. In zo’n geval kunt u ervoor kiezen om een uitvaartverzekering af te kopen. Een uitvaartverzekering afkopen bij DELA is eenvoudig, maar brengt uiteraard wel kosten met zich mee.

Wat kost een uitvaartverzekering afkopen bij DELA?

DELA uitvaartverzekering

Het afkopen van een uitvaartverzekering bij DELA is niet gratis. DELA brengt een bedrag van €250 in rekening wanneer de natura uitvaartverzekering wordt opgekocht. Deze kosten bestaan voor een gedeelte uit de administratiekosten die DELA heeft wanneer een uitvaartverzekering wordt opgezegd. Het overige gedeelte van de kosten wordt gezien als de ‘vertrekbijdrage’.

Hoe kan ik mijn uitvaartverzekering afkopen bij DELA?

Het afkopen van uw uitvaartverzekering is bij DELA relatief eenvoudig. Op het moment dat u ervoor kiest om de verzekering af te kopen, dan zal DELA het opgebouwde bedrag min €250 afkoopkosten uitbetalen. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat het overblijvende bedrag niet boven de €0 uitkomt. In dat geval zal er natuurlijk ook niets worden uitbetaald door DELA. Dit is voornamelijk het geval op het moment dat iemand de verzekering nog maar korte tijd heeft gehad. U kunt uw uitvaartverzekering bij DELA op twee manieren afkopen:

  • Via het digitale opzegformulier van DELA
  • Door dit schriftelijk kenbaar te maken door middel van een aangetekende brief, gericht aan coöperatie DELA, Postbus 522, 5600 AM Eindhoven.

Heeft u vragen over het afkopen van uw DELA uitvaartverzekering?

Natuurlijk kunt u voor vragen over het afkopen van uw DELA uitvaartverzekering altijd terecht bij corporatie DELA. Zij zijn op werkdagen van 8.00 tot 20.00 bereikbaar op het (gratis) telefoonnummer 040-2601636.

Monuta
Vanaf € 5,24 P/maand
Monuta uitvaartverzekering
Verzekerd voor €7.000
DELA Uitvaartplan
Vanaf €5,04 P/maand
DELA uitvaartverzekering
Verzekerd tot €7.000